Εξειδικευμένοι τεχνίτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο επίπλου, γραφείου & σπιτιού και της συναρμολόγησης γενικότερα ολοκληρώνουν στο χώρο του πελάτη οποιοδήποτε προϊόν χρήζει συναρμολόγησης.

 

 

Το πολυάριθμο εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει συναρμολογήσεις κατ΄ οίκον αλλά και μεγάλα projects με επιτυχία, προσαρμοσμένο πάντα στις ανάγκες του κάθε έργου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο χρόνο ολοκλήρωσης του έργου όσο και στην ποιότητα εργασιών.

 

Συναρμολόγηση αυθημερόν με την παράδοση

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, υπάρχει δυνατότητα η συναρμολόγηση των προϊόντων να γίνεται αυθημερόν με την παράδοση στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.

 

Τεχνική υποστήριξη Σάββατο και Κυριακή

Η εταιρεία μας μπορεί και έχει ευέλικτες λύσεις με τεχνική υποστήριξη Σάββατο και Κυριακή για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

 

Έντυπο ποιοτικής συναρμολόγησης

Το έντυπο ποιοτικής συναρμολόγησης συμπληρώνεται πάντα από τον επικεφαλή τεχνικό του συνεργείου μετά το τέλος της εργασίας και υπογράφεται από τον πελάτη. Αντίγραφα του υπογεγραμμένου εντύπου παραδίδονται στον πελάτη και στο τμήμα ‘‘customer care’’ της εταιρείας μας για περαιτέρω ενέργειες ελέγχου ποιότητας και τήρησης των διαδικασιών.

 

Πακτώσεις
Η ιδιαιτερότητα ορισμένων επίπλων, για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία τους, απαιτεί πάκτωση σε τοιχοποιίες, γυψοσανίδες, πάτωμα κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εφοδιασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό (ειδικά ηλεκτρικά δράπανα, ανιχνευτές καλωδίων, ανιχνευτές σωληνώσεων νερού κλπ. ) ολοκληρώνει το έργο της συναρμολόγησης και πάκτωσης φροντίζοντας έτσι ώστε να μην γίνει η παραμικρή ζημιά τόσο στο έπιπλο όσο και στο χώρο του πελάτη.


Ειδικά συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν μεγάλα projects πακτώσεων καθισμάτων αμφιθεάτρων, γηπέδων, χώρων κινηματογράφου κ.α.

 

Εταιρική εμφάνιση

Η εταιρική εμφάνιση, η ευγένεια, η καθαριότητα και η αποτελεσματική επικοινωνία είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, προσφέροντας ποιοτικά ανώτερες και ολοκληρωμένες λύσεις.

 

Ασφαλιστική κάλυψη

Η DNP S.A. συνεργάζεται με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία η οποία αποζημιώνει άμεσα  τυχόν λάθη ή ζημιές  που έχουν προέλθει από υπαιτιότητα των συνεργείων τεχνικής υποστήριξης.