Οι αστικές διανομές με εξειδίκευση στην παράδοση εμπορευμάτων κατ΄ οίκον είναι μια δραστηριότητα της εταιρείας μας την οποία ολοκληρώνουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. Χρησιμοποιούμε τον καταλληλότερο πάντα εξοπλισμό, τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Παράδοση προϊόντων εντός 24 ωρών

Η υψηλή συχνότητα δρομολόγησης των οχημάτων μας και η ανάπτυξη τους σε όλες τις κατευθύνσεις, μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Οι χρόνοι παράδοσης που επιτυγχάνουμε κυμαίνονται μεταξύ 4 έως 24 ωρών κατά περίπτωση. Το τμήμα υποστήριξης και διαχείρισης αποστολών της εταιρείας μας παρέχει τη δυνατότητα πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο για τη φάση δρομολόγησης των παραγγελιών και εκτίμησης του ακριβούς χρόνου παράδοσης. Τα φορτηγά μας ανταποκρινόμενα σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας μπορούν να δώσουν λύσεις για παραδόσεις σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός Αττικής.

 

Διανομή με ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα οχήματα, με τα απαραίτητα και πλέον σύγχρονα μέσα, για έγκαιρες και ασφαλείς παραδόσεις. Για την αποτελεσματική φορτοεκφόρτωση και διακίνηση των προϊόντων των πελατών μας, φροντίζουμε συνεχώς να τα διατηρούμε πάντα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα με ανελλιπή συντήρηση. Ο στόλος των οχημάτων μας διαθέτει προδιαγραφές για μεγιστοποίηση της χωρητικότητας και εξοπλισμό ασφαλείας. Τα οχήματα, στο εσωτερικό τους, είναι επενδεδυμένα με μοκέτα υψηλής αντοχής και διαθέτουν ιμάντες για την ασφαλή στήριξη των προϊόντων, καρότσι χειρός επενδυμένο και αυτό με μοκέτα και χειροκίνητο παλετοφόρο για ογκώδη και βαριά αντικείμενα. Υποστηρικτικά αξεσουάρ, όπως, αφρολέξ, νάιλον, χαρτόνια κλπ. συγκρατούν και προστατεύουν τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους.

 

 

Υπηρεσίες μεταφοράς με εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό

Ο στόλος των οχημάτων μας επανδρώνεται με εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό με εταιρική εμφάνιση το οποίο διακρίνεται από εργατικότητα, μεθοδικότητα, συνέπεια, ευγένεια και κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου. Η συνεχής ενημέρωση και η εκπαίδευση του προσωπικού μας, με σεμινάρια που αφορούν τόσο στην ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, όσο και στην επικοινωνία με τον πελάτη, συντελεί στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η εταιρεία, ώστε να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

 

Παράδοση, αποσυσκευασία, παρουσίαση λειτουργίας προϊόντων και αποκομιδή συσκευασιών

Η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί δέσμευση για μας, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας. Κατά συνέπεια, η εξυπηρέτηση των πελατών μας δεν ολοκληρώνεται με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο τους. Το προσωπικό μας είναι υπεύθυνο για την αποσυσκευασία, τον έλεγχο και την παρουσίαση λειτουργίας των προϊόντων, καθώς επίσης και για την απομάκρυνση των περιττών συσκευασιών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και την απόλυτη ικανοποίηση για την επιλογή του.

 

Παροχή ανυψωτικού μηχανήματος

Η εταιρεία διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα για εργασίες ανύψωσης προϊόντων σε οποιοδήποτε επιθυμητό ύψος. Σε ειδικές περιπτώσεις στενών δρόμων και περιορισμένων χώρων, ο μικρός όγκος του ανυψωτικού μηχανήματος και η δυνατότητα περιστροφής του είναι δύο πλεονεκτήματα που του επιτρέπουν να ανυψώσει τα προϊόντα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, ελαχιστοποιώντας τις οχλήσεις των περίοικων και των οχημάτων.

 

Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών – CUSTOMER CARE

Άμεση και ολοκληρωμένη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για οποιαδήποτε πληροφορία , επίλυση προβλημάτων, παραπόνων, επιβεβαιώσεις ραντεβού κλπ. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και προσανατολισμένο στις ανάγκες των πελατών, πάντα πρόθυμο να ανταποκριθεί στα αιτήματα τους. Βασικές αρχές του τμήματος υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας είναι η συνεπής και ολοκληρωμένη διαχείριση των αιτημάτων και η ορθή τήρηση όλων των διαδικασιών.